Billige vinduer kan blive en dyr løsning

Billige vinduer kan blive en dyr løsning

Står du overfor en renovering af boligens vinduer og døre, kan det godt blive en temmelig dyr omgang.

Derfor kan det være fristende at vælge billige vinduer, men hvis ikke du ser dig grundigt for, så kan det i sidste ende vise sig at blive en dyr løsning.

Restaurering af gamle vinduer

Har du en gammel bolig, kan det i nogle tilfælde betale sig, at restaurere de gamle vinduer frem for at investere i helt nye. Stik i mod sund fornuft, holder gamle vinduer sig ofte meget længere, da vinduer tidligere blev lavet i en meget bedre kvalitet, end de gør i dag.

Vinduer der allerede har holdt i 100 år, kan holde til 100 år mere. Selvom man sagtens kan finde billige vinduer, er det langt fra sikkert, at de holder i lige så lang tid, før de igen skal udskiftes. Dét kan blive en dyr fornøjelse, at købe flere vinduer ad gangen, samtidig skal man også betale håndværkerne mere end én gang.

Undgå at gå på kompromis med billige vinduer

Fortærede og ødelagte vinduesrammer er en enorm synder i forhold til varmeregningen, så en vinduesrenovering kan spare på dit varmeforbrug. Det er ikke uden betydning, hvilke vinduer di vælger til din bolig, og går du udelukkende efter prisen, og vælger de billigste vinduer, kan det blive dyrt i længden.

Der er mange parametre, der skal overvejes, når vinduerne står for en udskiftning. Selvom at det er tillokkende at købe de billige vinduer, kan det med tiden blive dyrt på grund af den hyppige vedligeholdelse.

Gå derfor aldrig på kompromis med kvaliteten da det er vinduer, der helst skal holde i mange år.

TIP: Når du skal ud og finde vinduer, er CE- & DVV-mærkning din garanti for, at vinduerne lever op til en række tekniske minimumskrav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *