God oplevelse med Kiwis

God oplevelse med Kiwis

Det er lidt længe siden, jeg har blogget om mad. Og derfor kommer jeg på banen her med min seneste oplevelse på Kiwis, hvor jeg havde inviteret en god ven med hen og spise. Restauranten ligge i Vanløse, tæt på byen, så der burde ikke være nogen undskyldning for ikke at besøge stedet, hvis man elsker thaimad. For hold nu op det var godt. 

Nu er jeg særligt glad for det thailandske køkken, da det smager af noget. Jeg er vild med stærk mad, og jeg elsker karry. Det var derfor et oplagt valg at hive min ven med på Kiwis, i stedet for at gå hen på et bøfsted f.eks. Vi bestilte både forret, hovedret og dessert. Og så fik vi nogle rigtig gode thailandske øl. Serveringen var i top, og alle medarbejderne var virkelig smilende og glade.

Der er mange gode restauranter i Vanløse, men jeg må indrømme, at Kiwis nu er en af mine foretrukne. Maden var virkelig god. Forårsrullerne smagte ligesom de skulle. De var sprøde, havde smag og var perfekt stegte. Dernæst var min Massaman karry lige i skabet. Kylingen var saftig, og grøntsagerne var sprøde. Ligesom jeg kan lide det.

Der finde virkelig ikke noget værre, end at få en varm ret, hvor alle grøntsagerne bare er helt udskattede, og hvor alt næringen bare er taget fra dem.

Heldigvis var det ikke tilfældet her. Vi sad i mange timer og bare snakkede og nød den gode stemning, der var på restauranten. Der var mange familier på stedet, og jeg har på fornemmelsen, at stedet er meget besøgt af alle i lokalområdet.

Jeg skal ud og spise med svigerfamilien her snart. Svigermor har nemlig rund fødselsdag, og jeg synes, hun rigtig skal forkæles. Nu orker hun heller ikke den helt store fest, så jeg tænker, at Kiwis er et perfekt sted.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *