God oplevelse på cafe i Helsingør

God oplevelse på cafe i Helsingør

Til jer madglæde mennesker derude. Der har været lidt tavshed på frokostfronten i længere tid, men jeg er stærkt tilbage med min anmeldelse af min oplevelse her på en café i Helsingør her, så I andre andre også kan få en gastronomisk oplevelse. 

Jeg er normalt til gode bøffer, en god sovs og en udsøgt flaske rødvin, som jeg kan nyde til. Men denne her gang valgte jeg bare en sprød sanwich med kartofler til, en dejlig kølig drink og en isdessert. Det var bare super lækkert. Jeg havde hivet konen med (hun skal jo forkæles en gang imellem), og hun valgte en rejsesalat med et godt glas hvidvin til. Personalet var super fint, og de var meget smilende og servicemindede. Der var mange på cafeen den dag, og mange børn, men alligevel havde de overskud til at smile og være venlige, selvom mange af ungerne løb dem om benene.

Vi fik heldigvis et bord i hjørnet ved vinduet, så vi kunne sidde lidt i fred. Lidt romantisk skulle det jo være, hehe. Og det er sjældent, vi går ud uden ungerne. Konen synes ofte de skal med, fordi vi har lidt travlt i hverdagen, og børnene derfor også har brug for at blive forkælet i ny og næ. Nå, men tilbage til fokus, vi bestilte altså de her retter, og de var bare super lækre. Jeg havde frygtet, at maden måske godt kunne halte lidt, nu at den hyggelige café i Helsingør er en del af en kæde, men det var absolut ikke tilfældet.

Udover at maden var helt perfekt, og at min sanswich var dejlig tilpas sprød, så var drinken også helt i topklasse. Nu kan jeg godt lide en god kold øl, og jeg er egentlig ikke særlig svær at stille tilfreds, når det kommer til alkohol. Men drink var super god, taget i betragtning af at jeg ikke tror, at tjenerne i hverdagen er uddannede bartendere.

Nå, men prøv det venner, og så er jeg snart tilbage her på tråden igen.

dreamstime_xl_39754293

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *