Lækker dansk smørrebrød fra Tingstedets Smørrebrød

Lækker dansk smørrebrød fra Tingstedets Smørrebrød

Søndag i pinsen havde jeg samlet hele familien til den helt store pinsefrokost. Vi mødtes hos mig, hvor jeg havde dækket op til det helt store pinsebord. Alle virkede super positive og overraskede over de lækre stykker dansk smørrebrød, som jeg havde anrettet på fade på mit store spisebord i stuen. Jeg prøvede til at starte med at bilde dem ind, at jeg selv havde lavet madderne. Dog kunne jeg godt se på dem, at de kunne se lige igennem mig. Jeg måtte derfor gå til bekendelse og indrømme, at jeg havde bestilt stykkerne fra Tingstedets Smørrebrød i Valby.

Vi er ikke den største familien, men vi er heller ikke den mindste. Så jeg havde bestilt en stor portion madder i anledeningen. Ud af mine 10 familiemedlemmer har vi nemlig 5 store mænd, der godt kan tage fra, hvad angår mad. Og jeg ville så nødig have, at folk skulle blive skuffede over, at der ikke var nok mad. Heldigvis var der rigeligt, og det var faktisk også sådan, at jeg kunne spise dansk smørre hele den næste dag og dagen efter den. Dog syntes jeg ikke, det var værd at kaste indenbords på 3. dagen, så jeg smed et par stykker i skraldespanden.

Jeg havde bestilt lidt forskelligt fra tingstedets smørrebrød. Der var stjerneskud, fiskefilet med remoulade, dyrlægens natmad, kartoffelmadder, frikadeller, kamsteg og meget, meget mere. Til dessert havde jeg købt is fra Paradis is, men folk havde hevet så mange madder indenbords, at de næsten ikke kunne røre en bid dessert. Den har jeg så heldigvis til gode til weekenden, hvor den står på ren afslapning i sofaen for tvét.

Nu er det ikke mig, der skal stå for pinsefrokosten med familien næste år, det er min brors tjans. Men jeg vil da helt klart anbefale ham at bestille et par stykker dansk smørrebrød fra samme smørrebrødsforretning, som jeg bestilte fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *