små lækre retter thai mad

små lækre retter thai mad

Jeg havde min bror med på Galanga forleden og spise thai mad. Det var et stort hit. Vi valge en menu, hvor vi fik 3 retter med + en kaffe. Det var super lækre små that retter, vi fik serveret, og det var hverken, så jeg følte mig for mæt eller sulten bagefter. 

Min bror er mere til burger og bøffer, og det kan jeg egentlig godt forstå.  For jeg kan også godt lide en god saftig bøf en gang imellem. Får man en god saftig bøf betyder tilbehøret ikke så meget, og det er for – og min bror for den sags skyld – ret ligegyldigt, om vi får serveret kartofler eller grøntsager. Så længe der er en god sovs til.

Sidst, vi var ude, var vi derfor på bøfrestaurant, hvor vi bestilte en 400 grams bøf hver. Af for dælen, hvor var jeg ved at rulle ud derfra bagefter. Så nu syntes jeg, at vi skulle prøve noget andet og noget nyt, hvilket blev til thai mad.

Min bror er ikke bange for asiatiske retter. Tværtimod. Jeg tror bare, vi er vanemennesker en gang imellem, og derfor har tendens til at vælge madretter og spisesteder, hvor vi har været før.

Men min bror bor i Hillerød, og derfor var det super nemt at tage et smut forbi Galanga, fordi de har restaurant på Slotsgade i Hillerød, hvilket var dejligt tæt på ham. Det var også rart for en gangs skyld at bestille flere retter, så vi kunne sidde mange timer sammen og hygge. Min bror er en ret travlt mand, og han har altid travlt med at komme videre, når vi er sammen. Han har så frygtelig mange aftaler hele tiden, at man skulle tror, han fik stres. Men denne gang blev han faktisk til kaffe og dessert. Det var selvfølgelig søsteren, der betalte, men han takkede i det mindste ja tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *