Stor fødselsdagsfest med restaurant Cortigiano

Stor fødselsdagsfest med restaurant Cortigiano

I anledningen af min kærestes fødselsdag i sidste måned, syntes jeg, at jeg måtte gøre lidt ekstra ud af det. Jeg besluttede mig derfor for at leje nogle selskabslokaler i København, så vi kunne invitere venner og familie til fest.

Nu går jeg jo meget op i mad, som I måske har lagt mærke til her på bloggen. Heraf også navnet. Det var derfor uhyre vigtigt for mig, at vi valgte et sted, der serverer god mad. Jeg var i tvivl, om det skulle være et lokale, hvor vi selv kunne hyre et catering bureau, eller om vi skulle vælge et sted, hvor der var eget køkken, kokke og tjenere. Jeg blev anbefalet at prøve restaurant cortigiano af en kollega, som havde været der i anledningen af hendes mands 50 års.

Jeg tog derfor ud forbi dem en tur (jeg bor tæt på Smallegade) og snakkede med jeren og så deres lokaler. Det så meget fint ud, men jeg var stædig nok til lige at ville undersøge markedet for mellemstore selskabslokaler i København. Jeg tog derfor et par uger, hvor jeg udforskede forskellige lokaler og muligheder. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det ikke var noget for mig, og at mit første sted – alt Cortigiano – var det absolut bedst sted.

Jeg skyndte mig derfor tilbage for at booke en aften hos dem til 40 mennesker. Min kæreste var ellevild for stedet og festen. Vi sad helt uforstyrret af andre gæster, og det var skønt. Det havde næsten været mit mareridt, hvis vi skulle have siddet blandt andre gæster og feste.

Tjernerne var utrolig venlige og var virkelig imødekommende overfor alle, selv alle de mindre børn, som løb dem om benene. Og kokkene havde virkelig gjort noget ud af deres håndværk, alt lige fra hovedret til dessert var guf for tungen. Jeg har besluttet med min kæreste, at vi skal tilbage en gang om året og spise der. Kæmpe succes.

dreamstime_xl_34069690

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *