Stor frokost hos Cafe Valentin

Stor frokost hos Cafe Valentin

Nu har jeg som skrevet tidligere prøvet lidt forskelligt i forhold til madoplevelser. Det er noget, jeg går op i. Uanset om det er dansk, amerikansk, spansk, engelsk eller kinesisk mad. I dag blev det en stor og saftig frokost i Hillerød på en cafe. Vi fik serveret burger, og det var super lækkert.

Jeg havde taget en kollega med fra arbejdet. Vi besluttede os for at få lidt ud af dagen og for at få en god bid frokost. Det kan en gang i mellem blive lidt trist at spise den samme type spise fra kantinen. Det er ikke, fordi det ikke smager godt, men det kan godt blive en lille smule kedeligt at spise.

Så ja, jeg inviterede kollegaen med på Café Valentin. Min kollega er altid god til at forkæle mig, og vi går ofte ud til en drink eller en øl efter arbejde, hvor hun altid insisterer på at give. Jeg tror, det er, fordi hun er så glad for, at jeg gider gå med hende ud, nu de fleste af vores kollegaer har fået børn og derfor sjældent går ud og drikker drinks. Men derfor syntes jeg, det var på tide at invitere hende på en frokost.

Vi havde regnet med kun at tage en times frokost pause, men vi endte med at blive hængende til den skønne frokost i Hillerød i meget længere tid, fordi det var så hyggeligt. Vi tog dog tilbage på kontoret og blev hængende lidt ekstra på kontoret, så det går nok.

Men det er helt sikkert ikke sidste gang, vi smutter ud til en omgang frokost. Det er som om, man kommer sine kollegaer lidt bedre ved, når man ses udenfor arbejdstid. Og ja, her mener jeg altså ikke kun til møder over drinks og cocktails. Jeg giver en update om vores næste frokostbesøg snarest muligt.

Vi skrives!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *