Super god italiensk restaurant i København

Super god italiensk restaurant i København

Jeg var med familien ude og spise igen her i forgårs. Det var en super skøn oplevelse, som jeg synes, jeg vil dele med jer. Vi var et smut forbi Restaurant Buono, som er en god italiensk restaurant i København, som er nem at komme til med offentlig transport. 

Vi var hele 10 personer afsted, så vi havde selvfølgelig booket bord inden, så vi var sikre på, at der var plads til os. Vi havde bestilt bord til en 20tiden, og der var der propfyldt med mennesker, hvilket bekræfter min formodning om, at det er en rigtig god idé altid at bestille bord. Det er dælme surt at tage langvejs fra og så finde ud af, at der ikke er plads til en på restauranten. Jeg ved i hvert fald, at min kone var blevet stiktosset.

Vi havde både børn og svigerforældre med til vores lille gathering, hvilket kom til udtryk i vores valg af menuer. Hvor ungerne gik efter de mere klassiske pastaretter, gik de ældre efter en god bøf. Min svigerfar var sjovt nok den eneste, der nuppede en pizza, men hold nu op den så sprød og saftig ud. Sådan en skal jeg helt klart smage næste gang. Til maden bestilte vi sodavand til bøgerne, og vin til de voksne. Vi valgte en hvidvin, nu det er sommer, selvom jeg ellers mest er til rødvin. Men jeg føler, at hvidvin er en rigtig sommerdrik.

Vi havde nogle super hyggelige timer sammen, og der blevet grinet og pjattet og diskuteret over bordet. Rigtig italiensk aften. Tjenerne opvartede os og var smilende og søde. Det er helt klart en super god italiensk restaurant i København, som jeg mener er værd at besøge.

Restauranten hedder Restaurant Buono og er nem at finde. Du kan tjekke deres hjemmeside ud her, hvis du vil lure deres menu!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *