Sushi ad libitum – Ja Tak!

Sushi ad libitum – Ja Tak!

Fredag startede med en fridag fra jobbet, og en hygge tur til københavn med 3 venner.
Vi var der allerede ved eftermiddags tid, og havde sat os for at vi til aften skulle finde os en god Sushi Restaurant, vi havde ikke gjort os nogen ydeliere tanker, på nær at vi gerne ville prøve Sushi ad libitum, da der ikke er en sushi restaurant i vores lille provins by 30 km. syd for københavn.

Vi havde derfor valgt at tage en af vores årlige ture, til storbyen hvor aftens restaurant besøg skulle bestå af sushi.
Vi overhørte heldigvis en samtale mellem et kæreste par, på vores frokost besøg, i en cafe på strøget, de sad og talte om deres besøg på Nozomi Sushi weekenden før, hvor de havde spist en lørdag aften, hvor de havde fået Sushi ad libitum i København, på Store Kongensgade, jeg spurgte dem derfor, om det var en Sushi Restaurant som de kunne anbefale, og var det helt bestemt, vi bestilte derfor plads til 4 herefter på deres flotte hjemmeside.

Efter lidt shopping, og et cafe besøg mere på en god kop efterdimagskaffe, begyndte vi at gå en flotte tur gennem byen overmod Nazomi Sushi, hvor vi havde bestil bord til kl. 18.00.

Lige nede af trappen, mødte vi en super flot Sushi restaurant hvor vi hurtigt blev betjent af en sød og meget serviceminded tjener, vi fortale at vi havde bestilt bord til 4, og gerne ville prøve sushi ad libitum hvor vi kunne spise så meget vi ville, det var intet problem, hun hun ville dog stadig lige komme ned med et menukort på mad og drikkevare, så vi kunne vælge hvilke af de 50 forskellige typer vi ville starte med.
Jeg må sige at efter 2 timer på Nazomi Sushi, var vi både helt tilpas mætte, og i godt humør i de dejlige omgivelser som restauranten tilbød.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *