Ting du skal vide om WordPress Hjemmesider

Ting du skal vide om WordPress Hjemmesider

WordPress-websteder kan være en fantastisk måde at få din virksomhed bemærket på. De er den mest populære type hjemmeside, der anvendes i dag, og det er der en god grund til. Du behøver heller ikke nogen særlige færdigheder eller viden for at oprette en. Der er dog nogle ting, du bør vide, før du vælger denne mulighed til dit websted! I dette blogindlæg vil vi tale om, hvad WordPress er, hvorfor det er så populært, ulemperne ved at bruge WordPress samt 10 ting, du skal vide, når du beslutter dig for, om et WordPress-websted er det rigtige for dig.

WordPress er det mest populære CMS i verden

Det er der nogle få grunde til. WordPress er gratis og open source, det er nemt at bruge, og der er et stort fællesskab af udviklere og brugere, som støtter det. Det betyder, at du kan finde plugins, temaer og support til stort set alt, hvad du har brug for.

WordPress opdateres også regelmæssigt med nye funktioner og forbedringer, så dit websted vil altid være opdateret. Det er ikke underligt, at over 60 % af alle hjemmesider nu er bygget på WordPress!

Ulemper: Mens WordPress generelt er meget pålidelig, kan der lejlighedsvis opstå problemer. Hvis noget går galt eller skal opdateres, kan det være svært at gøre det, hvis du ikke er fortrolig med kodning eller WordPress-platformen. Derudover bliver WordPress i takt med at WordPress bliver mere temaer og plugins, da du kan støde på kompatibilitetsproblemer med andre temaer eller plugins.

Hvis du ikke har det godt med at opdatere dit WordPress-websted selv, kan det være svært at finde en pålidelig person, der vil udføre arbejdet for dig til en rimelig pris.

Du skal også huske, at hvis dit websted nogensinde oplever stor trafik (især i højsæsoner), kan dette påvirke dets ydeevne og endda få det til at gå ned helt uden varsel! Mere end 52 % af alle WordPress-drevne websteder har oplevet nedetid på grund af serverproblemer som disse

Temaer: Der er tusindvis af gratis WordPress-temaer tilgængelige online, så det burde ikke være alt for svært at vælge et – medmindre du vil have noget unikt! Hvis penge ikke er noget problem, så er der mange premium betalte muligheder, som tilbyder større brugerdefinerede og funktioner.

Plugins: Ligesom temaer er der tusindvis af WordPress-plugins at vælge imellem, og der er noget for enhver smag.

Der er to versioner af WordPress – gratis og premium

Den gratis version er præcis, hvad du forventer – den er gratis! Plugin- og temakatalogerne er fyldt med tusindvis af temaer og plugins, der vil hjælpe dig med at skabe enhver type hjemmeside uden at skulle betale en krone.

Hvis dit websted har stor trafik eller mere komplekse krav (som f.eks. e-handel), kan det være værd at kigge på premium-versionen, da denne kan give større tilpasningsmuligheder for ting som hastighedsoptimering, sikkerhed, SEO osv. Det betyder også, at WordPress-eksperter vil være tilgængelige, hvis noget går galt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *