Vidste du, at det er mange fordele ved at træne dine knogler?

Vidste du, at det er mange fordele ved at træne dine knogler?

Ja, du læste rigtigt, der står ”træne dine knogler”, ikke ”træne dine muskler”. Vores knogler bliver mere skrøbelige med alderen (mere porøse) og det gør, at de f. eks lettere brækker, hvis man falder og de er også længere tid om ar hele. Ligesom man kan få muskler til at vokse, når man træner dem, så kan man også aktivere knoglevækstprocessen ved at udsætte den for et stort tryk i kort tid. Men lad mig sige det med det samme – du får ikke store muskler og man kan med det blotte øje se på knoglerne, at de er blevet trænet, men du kan mærke det ved at råstyrken bliver langt bedre og din balance bliver også meget bedre. Træningsmetoden hedder OsteoStrong® og træningscenteret ligger på Østerbro.

Én gang om ugen er nok

Da knoglerne som sagt vokser meget langsommere end muskler, er det kun nødvendigt at træne én gang om ugen. Man kan træne på hold af maks. 4 personer eller man kan vælge at få eneundervisning, uanset hvad, så er 10 minutters træning nok og du kommer ikke til at svede og det gør ikke ondt og du er heller ikke øm bagefter.

Ondt i ryggen

Jeg har altid ondt i ryggen, når jeg vågner om morgen og jeg har også en tendens til at falde sammen og gå lidt foroverbøjet. Men nu skal det være slut – jeg skal ned og træne med OsteoStrong®, så jeg kan få en bedre holdning. Det vil give mig en meget bedre fremtoning, når jeg har en rank kropsholdning samt bedre vejrtrækning og blodcirkulation. Jeg regner også med at blive mere frisk fordi kroppen bruger færre kræfter, når den er trænet og så ser det bare bedre ud, når man går rundt med rank ryg i stedet for at gå og daske.

Jeg glæder mig meget til at komme ned og træne sammen med de andre 3 på holdet. Det bliver sjovt og så er det sundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *