Begyndersko – Petit Nord

Begyndersko – Petit Nord

Jeg vil til at starte med rose Petit Nord for deres lækre børnesko – især deres begynderskoene til de små! Min lille pige, Maria, er begynder at rejse sig op ad sofabordet og sofaen da det hjælper hende med at give en smule balance. Jeg vil jo naturligs gerne give hende det bedste udgangspunkt for at tage de første små skridt til et stabilt underlag. Jeg har derfor undersøgt lidt forskelligt på nettet og fået snakket med mine veninder omkring dette. Sofie, min veninde, viste mig de nye begyndersko hun havde købt til hendes søn Sofus. Jeg fik lov til at nær-studere dem lidt, og ved i hvad? Det er jeg super glad for at jeg gjorde. Jeg kunne med det samme se og mærke kvaliteten af disse sko. Man kan virkelig mærke at der er blevet lagt meget arbejde og kærlighed i det her sko. Og ikke mindst også materialevalget.

Jeg synes vitterlig ikke at jeg kunne sammenligne Petit Nords begyndersko med andre – og tro mig, jeg har været flere forskellige. For som sagt så betyder det meget at Maria får de bedste begyndersko så hun kan få taget de rigtige og stabile første skridt ud i livet. Hvis man kigger på prisen, så synes jeg at prisen følger med kvaliteten – det går virkelig hånd i hånd. Jeg synes bestemt heller ikke at man skal spare på de første par sko til ens søn eller datter – det er trods alt deres første skridt. Bonussen her er, at Petit Nord går meget op i bæredygtighed og derfor er deres børnesko også lavet ud fra de mest miljørigtige materialer. Jeg kan virkelig kun anbefale jer at prøve deres sko. Nu har jeg købt det første par til Maria, og jeg kan love her for at dette ikke bliver de sidste. Jeg har snuset rundt på deres side og jeg glæder mig til at hun kan passe deres vinterstøvler, sandaler osv. Jeg synes helt klart at i skal tage et kig på deres side og når det så er sagt? Så er jeg SIKKER på at det næste par sko til jeres børn bliver fra Petit Nord 🙂

J

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *