Akut Tandlæge i København – Fødselsdag & tandpine

Akut Tandlæge i København – Fødselsdag & tandpine

For ikke så længe siden, havde jeg fødselsdag – og så endda på en lørdag! Helt perfekt, når jeg ville forkæle venner og familie med hjemmebagte brød og kager. Fredag efter arbejde handlede jeg stort ind, og da jeg kom hjem i lejligheden gjorde jeg klar til at gå i gang med bagningen. Under bagningen kunne jeg mærke, at jeg havde ondt i en kindtand, men jeg tænkte ikke videre over det og fortsatte bageriet. Da jeg var færdig halvsent fredag aften bestilte jeg take away og så en film, inden jeg gik i seng.

Det skulle dig vise sig at blive alt andet end en behagelig fødselsdagsnat. Jeg vågnede nemlig flere gang med korte mellemrum på grund af den tiltagende smerte i min kindtand. Hvad skulle jeg gøre? Der var nok ikke andet for end at bide smerten i sig, for det bedste ud af mogensdagens fødselsdagsfejring og vente til mandag, hvor jeg så kunne bestille en tid ved tandlægen.

Da jeg vågnede næste morgen og gik i gang med forberedelserne var minetandsmerter taget endnu mere til, og nu var der altså kun en time til at venner og familie ville banke på døren og forvente en glad fødselsdagsvært.

Hurtig aktion og professionel hjælp reddede dagen

Da familien kom, kunne de med det samme se, at der var noget galt. Jeg fortalte dem om mine meget stærke tandsmerter. Min bror, som altid er proaktiv og tager en hurtig beslutning, fik hurtigt bestilt tid ved en akut tandlæge i København. Han kørte mig til City Tandlægerne, som hurtigt og professionelt fik mig i behandling. De gav mig en effektiv behandling, så jeg snart kunne sidde ved fødselsdagsbordet igen. Hvad der startede som en virkelig dårlig fødselsdag endte faktisk med at blive ganske god. Med en akut tandlæge i København kunne jeg nemlig hurtigt vende tilbage til fejringen uden smerter, og jeg kan kun anbefale City Tandlægerne, som tilbød hurtig og professionel betjening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *