Fittings

Fittings

Jeg købte nogle yderst gode fittings, til mine rørsystemer, derfor tog jeg ned i AO.dk, som er min absolutte favorit håndværkerbutik. Her fik jeg rigtig meget hjælp med hvilke fittings jeg skulle bruge til lave denne rørinstallation. Brødrene A&O Johansen var meget servicemindede, og hjalp mig både med at finde det rigtige rør, og var meget smilende og forstående overfor min situation. De fortalte mig også hvilke ting jeg fortsat skal være opmærksom på, og hvordan man egentlig lokalisere et rørbrud – og det vil jeg dele med dig.

Der var sket et rørbrud hjemme ved min køkken vandhane, og det var ikke særlig sjovt, så jeg er nu rigtig glad for at have fået fikset det.

Du kan selv lokalisere et rørbrud hvis der er tæringer, herudover kan symptomerne være en meget høj luftfugtighed i huset, meget højt vandforbrug, eller misfarvninger på gulv, loft eller vægge. Det er i sig selv et helvede. Jeg fandt selv ud af det, eftersom at mit gulv lige pludselig fik misfarvninger, som desværre også skal ordnes. Rørbruddet er, som skrevet nu endelig fikset med hjælp fra Brødrene A&O Johansen, og nu skal gulvet ordnes.

Står du i samme situation som jeg, eller mangler du rør fittings, så kontakt AO.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *