Frokost cafe i København – Det spillede

Frokost cafe i København – Det spillede

Jeg har efterhånden skrevet en del om forskellige spisesteder her på bloggen, men det er altså også et emne, der optager mig, for hvem kan ikke lide mad! Forleden weekend var jeg på shoppetur med en veninde på strøget, og da sulten meldte sig kiggede vi efter en frokost cafe i København. Vi aftalte ikke at Google noget, men at hoppe ind et sted der umiddelbart tiltalte os. Vi kig ned ved Gråbrødre Torv, hvor der er sådan en god ro og her faldt vi over en frokost cafe i København, vi ikke havde set før – nemlig Cafe G. Vi satte os udenfor, selvom det var lidt småkoldt, men vi fik hurtigt varmen ved hjælp af tæpperne, som på rundt omkring på stolene.

Bredt menukort hos Café G.
Cafe G havde et ret bredt menukort, så valget var ikke lige til. I hvert fald ikke for mig. Min veninde gik med en klassiker – nemlig frokostburgeren, men jeg selv var i et lidt mere udforskende humør. Jeg bestilte en tapas tallerken, som skulle have lidt forskellige delikatesser fra både Spanien og Italien. En supersød tjener tog imod vores bestillinger, men vi sad og hvilede vores ben. Ikke lang tid efter fik min veninde serveret en supersaftig burger, og jeg fik en tallerken med et bredt udvalg af både ost, pølse, oliven og forskellige typer sød frugt. Vi spiste os glæde og mætte, men vi sad midt i roen på Gråbrødre Torv i København og lyttede til fuglene, der pippede rundt omkring.

Billig frokost cafe i København
For at begge to var frokosten en virkelig god oplevelse. Min veninde kunne ikke spise op, så jeg fik også lov at smage lidt burgeren. Supersaftig med hjemmerørt dressing smurt på bollen. Jeg var egentlig selv mæt af de mange oste og pølser, men når jeg er ude at spise, er der altid plads til lidt ekstra. Alt i alt var det en virkelig god oplevelse til rimelige penge. Så hvis du er på udkig efter en frokost cafe i København, kan du med god grund slå en smuttur forbi Cafe G på Gråbrødre Torv – det kan betale sig – både for smagens og pengepungens skyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *