Hypnoseshow i verdensklasse

Hypnoseshow i verdensklasse

Jeg var til firmafest for ikke så længe siden. Der var bestilt en hypnotisør ved navn Mads fra Shin Hypnose, som skulle komme og underholde mine kolleger og jeg med et hypnoseshow. Skeptisk? Jo det har jeg sgu altid været over det her hypnose. Der er noget over det, som virker helt absurd – at vi som mennesker, skulle smide alle hæmninger fordi der er en der har talegaverne i orden. Min holdning til det har altid været at det er fup og fiduser, hvor de mennesker der bliver hypnotiseret, er statister der er blevet betalt for at være med.

Det skulle vise sig at ændre mit syn på tingene da Mads kommer ud og giver os sit hypnoseshow. For i stedet for at se hypnose med folk jeg ikke kender, var det pludselig mine kolleger som var på scenen, som jo egentlig er mennesker jeg kender rimelig godt og arbejder sammen med til daglig.

Hypnotisøren Mads skulle vise sig at være god underholdning, hvor der bestemt ikke var mangel på latter. Han var god til at fange os fra start, og på en humoristisk måde forklare hvordan hypnose virker og hvad det her cirkus egentlig er for noget. De af mine kolleger som var en tur på scenen, blev som forvandlet. Det var tydeligt at de ikke var deres normale jeg, og at deres begrænsninger som mennesker blev fjernet. En af dem som var på scenen, blev simpelthen overbevist om at han var fra Mars og kunne ikke forstå han var havnet på jorden. Det er svært at forklare hvordan det er muligt, men det er noget af det underligste jeg har set med mine egne øjne, når der jer er tale om en person jeg kender.

Der var mange flere ting i showet end bare hypnosen, og det er svært at genfortælle, men Mads fra Shin Hypnose, er helt bestemt værd at booke til en underholdende aften. Sjældent har jeg grint så meget på bekostning af mine kolleger på en gennem-positiv måde. For mig er det helt klart en anbefaling værdigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *