Super gulvservice i Ballerup

Super gulvservice i Ballerup

Hvis du/i står og skal have nye gulve, eller bare skal have gulvene derhjemme gjort i stand på den ene eller anden måde, så har jeg en anbefaling i Viking Gulvservice i Ballerup. Det er ikke længe siden at jeg selv havde planlagt at få nye gulve derhjemme, hvilket for mig var en jungle af muligheder! Pludselig skulle jeg tage stilling til om de gamle slidte gulve skulle poleres, lakeres og slibes. Det er jo alt sammen meget fint, men det er bestemt ikke min spidskompetence, og det er ikke her jeg ville lægge mine kræfter i at blive meget klogere. I bund og grund ville jeg bare have et nyt og/eller pænere gulv, som jeg kunne blive glad for de næste mange år.

Efter noget tid hvor jeg havde kigget lidt på hvilken type af gulv jeg kunne lide, og hvad der var af muligheder, faldt jeg i snak med min veninde om min udfordring. Hun anbefalede mig at tage fat i Viking Gulvservice, da hun selv havde fået slebet eller poleret gulve hos dem, og sagde at de var meget professionelle og virkelig lyttede til hvad hendes ønsker og forventning havde været. Så efter vores snak om mit kommende gulv, slog jeg dem op på nettet og fik lavet en aftale om at de skulle komme forbi og kigge på mit gulv så de kunne give deres anbefaling og et tilbud.

Det tog ikke lang tid for dem at komme med forskellige løsninger, men eftersom jeg ikke ville ”nøjes” med en gulvafslibning og en lakering, valgte jeg den dyre løsning og fik planlagt et der skulle et helt nyt gulv til. Vi fik sammen aftalt hvilket gulv det skulle være, fik planlagt en dato, og sat det hele i gang. Hele processen omkring det nye gulv blev lettere overkommelig, da jeg virkelig følte at jeg blev lyttet til, og tingene forløb helt som planlagt. Jeg sidder nu her en måneds tid efter at de blev færdige, med et helt nyt og flot gulv, som Viking Gulvservice fik lagt. Ud over selve det færdige resultat, fik jeg også rådgivning til hvordan jeg passer på mit gulv fremadrettet. Super service, og virkelig et tilfredsstillende resultat som jeg forventer holder i mange år frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *