Julefrokost i Køge – Ingen stress i køkkenet i år

Julefrokost i Køge – Ingen stress i køkkenet i år

Vi kender det sikkert alle sammen. December er på den ene side en rigtig hyggelig måned med julelys og masser af hyggeligt samvær, men den er omvendt også en stressende måned med mange gøremål og forberedelser. Der skal købes julegaver, handles ind til både julefrokoster og juleaften – og ikke nok med det skal der også pyntes op efter alle kunstens regler. Jeg kan dog (heldigvis!) allerede krydse forberedelserne til årets julefrokost af på min liste! Jeg har nemlig overladt opgaven til professionelle, så der bliver ikke stress i mit køkken i år. Læs mere her på siden.

Anderledes julefrokost med italienske retter

Jeg elsker dansk julemad, men når man bliver præsenteret for de samme retter tilpas mange gange i løbet af december, kan man godt blive lidt træt af det. Flæskesteg og karrysild på repeat kan godt være en tung omgang. Så jeg begyndte at søge rundt omkring på nettet efter alternative julefrokostmenuer. Her fandt jeg frem til restaurant Limone i Køge, der er en ægte italiensk restaurant, og som har specialiseret sig i at lave autentisk italiensk mad af høj kvalitet.

I første omgang var jeg egentlig bare udkig efter catering, men jeg blev glad, da jeg så, at Restaurant Limone kunne tilbyde at stå for det hele i deres hyggelige festlokaler – et tilbud, som jeg straks tog imod. Det betyder, at vi år skal holde julefrokosten i Køge – i ægte italienske omgivelser med en skræddersyet julemenu med dertilhørende vine til at fuldende oplevelsen.

Der bliver altså for it vedkommende ingen stress og jag i år, og jeg glæder mig faktisk vildt meget til, at jeg bare kan sidde ved bordet hele aftenen og nyde selskabet. Skal du også i gang med planlægningen af julefrokosten? Så synes jeg, du skal give Restaurant Limone et kald og give festlighederne et italiensk tvist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *