Rejsegilde reddet af take away i Gilleleje

Rejsegilde reddet af take away i Gilleleje

Rejsegilde i det nye sommerhus var nær gået i vasken da vores nye gasgrill ikke ville tænde.

Mig og min mand har i foråret købt en lækker- men vild sommerhusgrund med masser af muligheder. Vi er begge passionerede kitesurfere, der længe har drømt om at eje et lille sted ved vandet hvor vi kunne dyrke vores interesser i ro og fred. Selve grunden var udstykket i slut 70érne, og var fuldt ud byggemoden, men totalt overgroet af tjørnekrat og store træer der fyldte størstedelen af grunden. Da jeg selv er møbelsnedker af profession, har jeg altid drømt om at prøve kræfter med byggeri af en større skala. Derfor var det nærlæggende at jeg naturligvis selv skulle tegne og bygge vores nye sommerhus. Vi besluttede at starte med anneksbyggeriet, så jeg på denne måde kunne få den nødvendige erfaring inden selve huset skulle stå model for mit hobbyprojekt😉

Alt gik, utroligt nok, efter planen, og huset stod (mere eller mindre) færdigt til det aftalte rejsegilde d. 23/8-19. Vi havde inviteret alle naboerne fra vejen til festen, hvilket ville sige at vi regnede med at få besøg af ca. 50 mennesker kl. 14.00. Forinden havde vores dejlige døtre foræret os den fedeste gasgrill (troede vi). En time inden gæsterne skulle ankomme, opdagede vi til vores gru at grillen ikke virkede.

Panik! Hvad gør man når man for 50 gæster til frokost og ikke har noget køkken?

Man ringer selvfølgelig efter en pizza. Den lokale take away i Gilleleje, går under navnet: Chicago Pizza, og var svaret på alle vores bønner. Heldigvis havde de kapacitet til at leverer 30 pizzaer til os, og ankom omtrent på samme tid som gæsterne. Klassisk feberredning, men det virkede. Folk var glade og gik mætte fra festen.

Tusind tak til Chicago pizza der kunne komme til vores undsætning. Så hvis I er på jagt efter lækker take away i Gilleleje, så husk dem endelig!

Velbekomme😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *