Sviptur til manicure i Vordingborg

Sviptur til manicure i Vordingborg

Forleden havde min mand og jeg arrangeret en weekend sviptur til Vordingborg. Vi har nogle gode bekendte i byen, så de havde lagt et spædende program for os bestående af festuge, Gåsetårnet og Restaurant Babette.

Heldigvis var der også indlagt plads til svinkeærinder, så mens mændene spiste herrefrokost på torvet, tog min gode veninde mig med til skønhedsklinikken Le Luma i Vordingborg, hvor jeg fik den skønneste manicure, man kan tænke sig.

Manicure gør underværker for hænderne

Nu er jeg ikke vant til at besøge skønhedsklinikker, men min gode veninde er en trofast manicure-kunde hos Le Luma i Vordingborg, så hun lokkede mig med. Nu havde jeg endelig få indsigt i, hvad jeg går glip af i hverdagen. Og som altid har min gode veninde jo ret. Manicure i Vordingborg er en helt fantastisk oplevelse. Jeg har ikke prøvet at få mine hænder masseret, filet, pudset og poleret før på en så professionel måde, men jeg må sige, at de ansatte hos Le Luma kan deres manicure-kram.

Der blev puslet og pillet og poleret og masseret hænder i ét væk, så jeg til sidst troede, at jeg havde fået mine babyhænder tilbage. Det var nemlig lidt ligesom at blive født på ny – i al fald for hændernes vedkommende. Til sidst fik vi lagt shellac på neglene. For en novice som mig, der sjældent bruger neglelak, blev jeg belært, om at det er en speciel slags neglelak, som hærder op, og holder i minimum 14 dage. Men jeg sprang bare ud i det, og prøvede det. Jeg fik en meget flot rødlig nuance lakeret, som stod flot til mit hår.

Manicure i Vordingborg er også for mænd

Det lagde min mand straks mærke til, og han var dybt forundret over, hvor naturlig den shellac-lakering så ud, og ikke mindst, hvor bløde mine hænder var blevet efter den manicure behandling hos Le Luma i Vordingborg. Det endte faktisk med, at jeg bestilte en tid til manicure til min mand dagen efter, for han var lidt misundelig på mine hænder. Men jeg undte ham nu gerne en ekstra oplevelse oveni hatten i forbindelse den weekendtur til Vordingborg. Og det blev vel modtaget af min mand, som nu har lige så bløde og velplejede hænder som jeg – dog uden shellac lakering. Men hvem ved? Måske får han lyst til det en dag – vi har i al fald allerede booket den næste tur til manicure i Vordingborg om tre uger.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *