Leje af affaldscontainer? Steen Engtoft A/S tager skraldet

Leje af affaldscontainer? Steen Engtoft A/S tager skraldet

Her på villavejen har vi tradition for at afholde loppemarked mindst én gang om året. Det er sådan en hyggelig måde at komme hinanden lidt mere ved på, og nu da flere folk udefra har fået øjnende op for begivenheden, er det begyndt at udvikle sig til en mindre folkefest på vejen.

Over årene har vi gearet mere og mere op for arrangementets indhold, så ud over de sædvanlige loppefund, man kan gøre sig, er der også mulighed for at købe sig en grillet pølse med brød, lidt læskende øl og vand, eller sågar kaste sig over alverdens hjemmebag med te og kaffe serveret til.

Desværre har vi erfaret, at jo større vores lokkemarked er blevet, desto større udfordringer har vi fået på et specielt punkt: Affald.

Når loppemarkedsfest kræver leje af affaldscontainer

Da først affaldet havde hobet sig op, og bunken havde vokset sig større end vores normale containere til restaffald kunne rumme, måtte vi finde på en løsning i en fart. Der er jo grænser for, hvor meget og hvor længe den type affald kan ligge frit fremme, før det bliver et endnu større problem end blot det volumenmæssige. En af loppegæsterne foreslog os derfor at kontakte containerfirmaet Steen Engtoft A/S, for dem havde han gode erfaringer med at benytte, når det handlede om leje af affaldscontainer. Så som sagt, så gjort.

”Der er ingen problemer i leje af affaldscontainer”, kvidrede damen i telefonen hos Steen Engtoft A/S, da vi ringede og forelagde hende vores dilemma, ”Hvilken størrelse ønsker I, og skal vi levere den med det samme?”, fortsatte hun. ”Ja tak”, replicerede vi prompte, og tilføjede i kor: ”stor!”.

Der gik en lille time, fra vi ringede, og affaldscontaineren stod klar til at blive fodret. Men det var nu også i rette tid, for jeg fornemmede helt bestemt ud ad øjenkrogen, at rotte 1 og 2 stod på spring for at tage 50 cm vippen ud i restemadhavet. Og det er ikke, fordi vi er svinske her på vejen, men det var været en virkelig varm vinter i år, så rottebestanden er så vokset tilsvarende.

Leje af affaldscontainer hos Steen Engtoft A/S – når du vil have det nemt og bekvemt

At leje affaldscontainer hos Steen Engtoft A/S er virkelig nemt, bekvemt, kvik og effektivt. Det erfarede vi, da vi afholdt loppemarked på villavejen. Dyrt blev det heller ikke, og så var affaldsafhænding endda med i prisen. Det har vi skrevet os bag øret, så vi kan være på forkant med udviklingen til vores næste loppemarked. Og noget af det første vi gør, når vi når dertil, vil være at leje en affaldscontainer hos Steen Engtoft A/S på forhånd, så vi ikke frister rotterne unødigt igen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *