Tapas i København

Tapas i København

Hvis du er vild med Spanien – og især spansk mad – så må du ikke snyde dig selv for at kigge for tapashuset, der er leveringsdygtig i tapas i København. De laver tapas i særklasse og alle deres kokke har spanske rødder. Så du kan spise tapas i København, men nærmest føle, at du sidder i Spanien. Dog med den undtagelse, at vejret er væsentlig bedre i Spanien, men det er jo en helt anden historie og ikke noget, vi sådan lige kan ændre på.

Udsøgt menukort

Der er utrolig meget lækker mad at vælge imellem og det hele har spansk autencitet lavet af de lækreste råvarer. Jeg er glad for, at man kan sammensætte sin egen menu bestående af små retter, så man kan nå at smage på det hele. Hvis du har en kær ven/ veninde/ kæreste eller kone/ mand, som du gerne vil overraske, så kan jeg varmt anbefale tapas menuen ”EL LOCO” hvor man sammensætter sin egen menu bestående af 7 starters efterfulgt af 4 tapas og prisen er kun 359 kr. pr. person. Man skal dog være minimum 2 personer for at bestille denne delemenu.

Paella

Selvfølgelig kan du også vælge paella. De serverer en udsøgt frisklavet skaldyrspaella med hjemmelavet fiskefond. Den er så frisk, at de skriver på menukortet, at det tager 30 minutter, at lave den. Der gælder det samme for denne ret som for ”EL LOCO” – man skal være minimum 2 personer for at kunne bestille den.

Dessert

Jeg er jo helt vild med dessert og de har et tilbud, hvor man kan købe en dessert for 35 kr. og 3 stk. for 90 kr. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at gå ind på restauranten og bestille 3 desserter – en af hver – samt en god omgang stempelkaffe og en lille avec og så bare sidde og hygge mig og guffe og drømme mig tilbage til en af mine utallige rejser til Spanien, men måske det vil virke lidt vulgært. Men jeg har da lov at drømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *