Studentergilde

Studentergilde

Studentergilde

Min venindes datter er lige blevet student og derfor sad jeg nu med en lille lap papir, hvorpå der stod: Send blomster.

Jeg har altid en masse at se til og derfor skriver jeg sedler til mig selv. Egentlig ville jeg gerne selv have været forbi med en buket blomster og ønsket til lykke – men de bor en times kørsel herfra og jeg har som sagt en del at se til

Jeg har tidligere haft rigtig god erfaring med Design Flower og derfor besluttede jeg mig for at bruge dem igen. De har så mange forskellige valgmuligheder både med hensyn til form og farver.

Æske

Jeg faldt over en rigtig sød idé, hvor de havde arrangeret blomsterne i en lille æske fremfor at binde en traditionel buket. Jeg valgte en rund æske med røde roser og små hvide blomster. Den var så smuk og anderledes og passede perfekt til en ung pige.

Jeg kunne også have valgt en hjerteformet æske, men den ide tror jeg, at jeg vil gemme til Valentins Day eller Mors dag.

Sprede glæde

Det var åbenbart et godt valg, for der gik ikke mange timer fra jeg havde kontaktet Design Flowers til jeg havde en glad studine i røret. Hun var henrykt over æsken med de smukke roser og den skilte sig ud fra de andre buketter, som hun havde modtaget. Hun var selvfølgelig glad for alle de smukke blomster, som hun havde fået og ikke mindst alle lykønskningerne, men æsken var bare noget helt særligt. Jeg synes, at det er både nemt og smart at sende blomster via Design Flower og de sender i hele Danmark. De laver alle mulige buketter og man kan også sende gaver i form af bl. a vin og chokolade. Jeg tror jeg vil sende en lækker pakke med vin til min onkel, der bor på Fyn i næste måned, når han har fødselsdag – bare fordi man kan og fordi han bliver overrasket. Men det er en helt anden historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *