Zoll Aed hjertestarter – Anmeldelse!

Zoll Aed hjertestarter – Anmeldelse!

Zoll Aed hjertestarter – Anmeldelse
Jeg har et par kæpheste, som jeg igen og igen gentager – det har vi vel alle sammen, men det lige det her kan jeg ikke sige klart nok: Alle steder hvor vi færdes, bør der være en hjertestarter inden for rækkevidde, hvis det forfærdelige skulle ske. Og hvor paranoid det end lyder, så har jeg en Zoll Aed Hjertestarter på både min arbejdsplads og i mit hjem, eget hjem.
Mine Zoll Aed hjertestarter har jeg bestilt hos Førstehjælpsshoppen.dk
Hvis du selv skulle ønske at bestille en Zoll Aed hjertestarter, så kan du se den her. 

Digital og let betjening – Zoll Aed hjertestarter
Zoll Aed Plus hjertestart har en grafisk brugeroverflade, som er nemt at vende. Når et menneske får et hjertefald, er det vigtigt, at de pårørende let kan betjene hjertestarteren. Interfacet skal helst falde intuitivt, så man kan handle korrekt – også i en presset og stresset situation. Zoll Aed hjertestarteren har lige præcis de egenskaber, og ret unikt så har hjertestarteren kun en elektrode, som du skal montere på brystet af personen med hjertestoppet. Én-elektroden fungerer nemt og enkelt og placeret på venstre bryst ud fra hjertet.

Jeg har heldigvis ikke haft behov for at bruge den
Syv, ni, tretten – så har jeg ikke haft behov for at bruge nogle af Zoll Aed hjertestarterne endnu. Det skal dog siges, at de er en stor tryghed i hverdagen, som jeg finder ro ved. Jeg har hørt flere historier, om pårørende som har reddet deres næres liv ved hjælpe af en Zoll Aed hjertestarter. Flere af historierne beskriver, hvordan de pårørende guides igennem genoplivningen. Husk, der er altid at hjælp at hente hos Alarmcentralen, hvis det forfærdelige skulle ske. De rykker hurtigt ud, og guider dig igennem genoplivningen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *