Vi lejede en pølsevogn i Århus til 40års fødselsdag- deal eller no deal?

Vi lejede en pølsevogn i Århus til 40års fødselsdag- deal eller no deal?

40års fødselsdag med slænget, Hvad skal man servere? -no problem! Ringede til byens pølsevogn.

Jeg har aldrig været god til at holde fødselsdag. Særligt ikke i mine 30ere, da jeg ikke har haft et behov for at blivet husket på, at jeg er ved at blive en gammel mand. Det mærker man dagligt når man bliver vækket af tre højrøstede unger og en træt kone. Da min 40års fødselsdag kom snigende havde jeg egentligt ikke planlagt at holde noget, men i stedet lade dagen forbigå i stilhed. Det var faktisk et tilfælde at min ældste kammerat Søren, opdagede det på Facebook (pokker stå i sociale medier hvis du spørger mig).

Søren insisterede derfor på at jeg skulle fejres! ”Man bliver sku kun 40 én gang, for helvede”.  Men gode råd var dyre med kun en uge til fødselsdagen. Dyre festlokaler og suppe-steg-is har alligevel aldrig været min stil. Vi besluttede at holde festen udenfor ved Århus havn, hvor Byen Pølsevogn slog anker og serverede ”all you can eat” til mig og drengene. Heldigvis kunne jeg med kort varsel leje en pølsevogn i Århus, hvor et par fustager og et par lyskæder klarede hyggen. Konerne fik lov at blive hjemme med ungerne i dagens anledning, så det var bare mig og mine bedste hjemmedrenge der havde fået udgangstilladelse fra hjemmefronten. Søren havde også fået drengene fra fodbold og et par stykker fra folkeskolen med i dagens anledning.

Henning stod for musikken, og den fik da heller ikke for lidt da vi kl. 02.00 fyrede op for L:Ron:Harald´s legendariske hit: “Mæ å Min Kadett” fra 1998. En aften i absolut topklasse!

Det er slet ikke så skidt at blive 40- bortset fra de ligeledes legendariske tømmermænd dagen derpå, så ville jeg ikke have været aftenen foruden. Tak til Søren og Henning, og ikke mindst byens pølsevogn for en aften i særklasse. Og til alle jer derude kan jeg varmt anbefale jer at leje en pølsevogn i Århus. I vil ikke fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *