Aesthetic får min søsters øjne til at stråle igen

Aesthetic får min søsters øjne til at stråle igen

Kan hovedbundspigmentering løse andre hårproblemer end blot lidt uønsket skaldethed? Ja, det kan det faktisk, og det er min søster et lysende og levende godt eksempel på. Efter en noget hård kemoterapibehandling var min søster helt fortvivlet og trøstesløs – hendes flotte lange manke og øjenbryn var gået tabt under den behandling.

Heldigvis kender jeg lidt til Aesthetic og deres arbejde med scalp hovedbundspigmentering, så jeg tog fat i dem for at høre, om de måske kunne løse min søsters hårmangel. Her tænkte jeg især på de manglende øjenbryn, som plagede min søster meget, for en paryk kunne hun jo altid tage på, når behovet var størst.

Selv livagtige øjenbryn kan de tatovere hos Aesthetic

Til min store lettelse var en øjenbrynstatovering absolut ikke en ukendt opgave for Aesthetic, så de inviterede min søster og mig til en kaffeaftale allerede dagen efter, hvor de ville spørge nærmere ind til min søsters ønsker og behov. Vi var selv følgelig begge spændte, så vi endte med at møde op en hel halv time før, selv om vi ikke havde en aftale om hovedbundspigmentering.

Vi havde allerede aftalt med dem, at min søster ikke havde behov for en hovedbundspigmentering, da hun gerne ville vente på, at hendes eget hår fandt styrke til at gro ud igen. Der var allerede tegn på, at den proces var i gang, så hun ville hellere bruge flere midler på at få nogle rigtige øjenbryn i stedet.

Det var tatovøren helt indforstået med, for der var jo ingen grund til at få foretaget en dybdegående hovedbundspigmentering, når nu min søster stadig havde intakte hårrødder, der selv var i stand til at gro ud. Så vi holdt os til en øjenbrynstatovering.

Min søster kan nu igen være med i Gæt og Grimasser

Trods den manglende hovedbundspigmentering, men nu med levende og livlige øjenbryn, er min søster i fuld vigør igen, og øjenbrynene sidder særdeles løse på hende pt. Hun kan nemlig være med i Gæt og grimasser igen – en leg, som hun har savnet meget under sin kemoterapibehandling.

Men det er glemt nu, for selv om hun afstod fra at få en hovedbundspigmentering, så fik hun nogle levende og udtryksfulde øjenbryn, som danser rundt i hele hovedet på hende nu. Så et besøg hos Aesthetic er absolut altid det værd – både, hvis du har behov for en hovedbundspigmentering, men så sandelig også, hvis du blot har brug for et par øjenbryn, der kan danse.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *