Anbefaling! De flotteste gardiner til din café eller restaurant!

Anbefaling! De flotteste gardiner til din café eller restaurant!

Danmark har skrævet verdenshistorie, og jeg husker det som det var i går.
Vores statsminister var på skærmen onsdag aften d. 11 Marts 2020 – Hele Danmark blev lukket ned, her i blandt alle caféer og restauranter, som i øvrigt er et af det hårdeste ramte brancher i Danmark og generelt i hele verden sammen med rejsebranchen. Denne dag var i sær en stor forskrækkelse for mig personligt, da jeg blot en måned for inden, havde overtaget min drømme restaurant på Frederiksberg med lokation og størrelse som jeg i mange år har let langt efter. Der er plads til 65 gæster og med gode muligheder for selskaber plus a la carte gæster på sammentid.

Jeg er uddannet kok tilbage i 2008, og har siden været hos en masse kendte restauranter i Storkøbenhavn, det var derfor tid til at jeg overtog og fik min helt egen og personlige restaurant med fokus på danske økologiske specialiteter.

Da restauranten skulle renoveres, om der var krise i Danmark eller ej skulle derfor være så nemt som muligt, med et mindre budget end før regnet, da vores åbningsdag er forskudt med flere måneder.
Det heldige var derfor at jeg blandt andet fik kontakt til Gardinbussen.

Da det er en stor åben og lang restaurant, med mere ind 25 vinduer, var det en stor post med gardiner til hele restauranten. Disse skulle naturligvis passe i både stil og i det miljø som jeg ønskede at sætte, da jeg kok kender jeg ikke noget som helst til gardiner, jeg faldt derfor over Gardinbussen trustpilot side, hvor jeg så de havde mere ind 50 anmeldelser, alle 5 ud af 5 stjerner – Det gav derfor super god mening for mig, at kontakte gardinbussen, da de sammentid kommer ud til restauranten og måler op, og ikke mindst levere alle aftalte og bestilte gardiner. Jeg skulle derfor ikke side og bruge flere timer på en eller anden møbel side, hvor jeg skulle sætte mig ind i størrelser, modeller, priser med mere.
Det hele klarede Gardinbussen til en super god og konkurrencedygtig pris!

Mit budskab er derfor, om Danmark er lukket ned eller ej – Skal du have nye Gardiner, så kontakt Gardinbussen-prisgaranti.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *