Cafe Nöa’h forkæler sine gæster med gourmetmad

Cafe Nöa’h forkæler sine gæster med gourmetmad

Uanset, om man er til de traditionelle håndmadder, vegetarretter eller saftige burgers, så er den pågældende restaurant på Islands Brygge stedet, som man skal tage til, hvis man vil have sublim frokost. Hos ifo-forsk har vi en meget blandet madsmag blandt vores kollegaer, men det var intet problem at løse for lige præcis den restaurant på Islands Brygge. De havde nemlig en bred vifte af spændende, lette retter på menukortet, som kunne mætte hver og en af os.

Og så har de frokostanretninger, som er ideelle for kontorfolk: Lette, lækre retter, som mætter, og som ikke føles for tunge i maven. Man får tilmed altid et ingefær-shot at slutte af på. Så bliver man i al fald skudt godt afsted til resten af dagen, og hjernecellerne får noget brugbart at arbejde videre på.

Cafe Nöa’h hygger om den søde tand

Og her taler vi altså ikke kun om cookies og kager, for de leverer de verdens bedste smoothies på frugter og bær. Grønsager benytter de også, men den kan man slet ikke smage, med mindre man altså bestiller grønsags-smoothie, for dem laver de nemlig også. Men vi valgte de søde, men sunde af slagsen, for vi har masser af søde tænder her hos kontorfolkene i ifo-forsk.

Uanset, hvad man bestiller hos den restaurant på Islands Brygge, kan man være sikker på, at man bliver bespist med de bedste, økologiske råvarer, og serveringen er i top – både den på tallerkenen, og den, som er forklædt som tjener.

Hos Cafe Nöa’h får man frokost med havudsigt – se, dét er kvalitet for pengene – også ude i det fri!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *