Københavnsk madmesse når nye kulinariske højder

Københavnsk madmesse når nye kulinariske højder

Så er vi endelig tilbage i det gastronomiske hjørne her på bloggen, og det har jeg virkelig glædet mig til. I dag skal det handle om den nys overstået madmesse i København, som denne gang lidt ekstraordinært blev afviklet af et eventfirma i København.

Normalt har det egentlig været de forskellige messedeltagere, som selv har stået for arrangementets udformning og program, men i erkendelse af, at opgaven var vokset dem over hovedet, havde de taget chancen og engageret Event Republic til at løse den opgave. Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med Event Republic og deres arbejde, så jeg ved, at de er et yderst begavet eventfirma i København. Derfor havde jeg selvfølgelig også ekstra store forventninger til deres bud på, hvordan en madmesse i København skulle afvikles. Det var nemlig ikke et tema, de havde kastet sig over før.

Eventfirma i København brillierer med madmesse for alle

Som madskribent er man jo ikke kun interesseret i – nå, ja… mad, selv om man tager på madmesse. Man er mindst ligeså interesseret i, hvad dagsprogrammet indeholder, hvilke sejl der er sat til for at begejstre det varierede publikum, og så ikke mindst hvordan udsmykningen af de fysiske rammer er grebet an. Sidstnævnte spiller i allerhøjeste grad en rolle for publikums opfattelse af en vellykket madmesse og ikke mindst deres oplevelse af, om det pågældende eventfirma i København lykkes med opgaven eller ej.

Derfor satte jeg mig for at gøre tre ting den dag, jeg lagde vejen forbi madmessen i København: Jeg skulle selvfølgelig forbi alle de spændende prøvesmagninger, som det effektive eventfirma i København havde linet op til – jeg havde jo en madanmeldelse på tapetet senere på dagen. Men jeg ville også gøre mig lidt ekstra umage og iagttage de besøgende og deres adfærd for at se, om jeg kunne aflæse deres tilfredshed med arrangementet og det pågældende eventfirma i København.

Og det var faktisk slet ikke så dårlig en ide, jeg havde fået der, for det blev et yderst spændende studium i, hvordan publikum agerer og reagerer på både festlige indslag, alverdens smagsprøver og ikke mindst det hårdtarbejdende personale fra det lokale eventfirma i København, som gjorde deres alleryderste for at levere et formidabelt arrangement til gæster. Bravo, siger jeg bare.

Realisér dine dømme – vælg eventfirma i København

Når man har at gøre med et så professionelt eventfirma i København som Event Republic, så ved man bare, at man ikke bliver skuffet, uanset arrangementstype. For Event Republic er det ligegyldigt, om du skal have hjælp til at arrangere madmesser, firmafester, eller de mere private seancer, såsom bryllupper, barnedåb, fødselsdage eller jubilæer. Event Republic står klar til at hjælpe dig. Derfor kan jeg kun anbefale dig at kontakt dem allerede i dag – så får du ti procent i rabat, fordi du er ny kunde hos dette fantastiske eventfirma i København.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *