Brunch ved Kongens Nytorv

Brunch ved Kongens Nytorv

Restauranterne er åbne igen og veninderne og jeg talte at mødes til Brunch i weekenden. Vi plejer altid at spise Brunch på Cafe Oscar ved Kongens Nytorv.
Det har været vores stamsted i mange år. Cafe Oscar ligger på Bredgade og ligger i ældre del af København. Bygningerne har en anden kvalitet og jeg elsker at gå rundt i området omkring Marmorkirken. Der plejer altid at være mange turister i denne del af København men nu har man det for sig selv og det er fantastisk. Byen har en anden stemning og gaderne er meget tommere. Jeg håber selvfølgelig krisen går over men det er faktisk dejligt at have sin by for sig selv.
Dog er det meget vigtigt at vi støtter restauranterne nu når de mister alle indtægterne fra turisterne. 


Vi spiser altid brunch tallerkenen hos Cafe Oscar. Den indeholder: Røræg, bacon, ost, skyr, pandekager osv. Det er helt fantastisk også helst med et glas frisk appelsinjuice og en god kop stærk kaffe. Så er dagen altså startet på den bedst mulige måde.

Bredgade er ca. også kun 5 min fra min lejlighed så det kunne simpelthen ikke være lettere. Jeg ruller bare ud af sengen og ned på Cafe Oscar på ingen tid.

I kan se Cafe Oscar Brunch Her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *