Det er ikke altid nemt at flyve med EasyJet

Det er ikke altid nemt at flyve med EasyJet

Det er ikke altid nemt at flyve med EasyJet

EasyJet – navnet siger vel egentlig det hele, og så alligevel ikke. Som flyrejsende burde man velsagtens kunne forvente, at både det at flyve med EasyJet og det at få sine flypenge retur ville være en let sag, men sådan forholder det sig desværre ikke i virkeligheden.

Forleden var jeg ude at flyve med EasyJet til London, og selv om jeg godt nok både kom ud og hjem, så var det ikke uden forsinkelser. Normalt har jeg ikke rigtig noget at klage over i forhold til EasyJet, men denne gang var de lidt langsomme til at kompensere for ventetiden i lufthavnen. Derfor tog jeg fat i Flypenge for at få gang i sagerne.

Fortvivl ikke, hvis dit fly bliver forsinket

Jeg har brugt Flypenge én enkelt gang før i forbindelse med at få nogle flypenge retur fra et andet selvskab, og det gik glat. Derfor tog jeg endnu engang kontakt til Flypenge, for måske havde de mere held i sprøjten end jeg, hvad angik EasyJet. Jeg fortalte kort, at jeg stod og baksede lidt med EasyJet grundet en flyforsinkelse, og vupti, så tog Flypenge bare over, og det satte straks gang i sagerne.

Efter en halv time tikkede pengene ind på min konto, og jeg fik samtidig en beklagelse fra EasyJet – de var kede af, at jeg havde haft en lidt uheldig oplevelse, så de ville gerne lige overkompensere lidt, og byde mig og konen på en lækker frokost i lufthavnen, mens vi ventede.

Det tilbud sagde vi selvfølgelig ikke nej tak til, og før vi næsten vidste af det, sad vi på en af de lidt finere frokostrestauranter i Heathrow Airport, takket være EasyJet og ikke mindst Flypenge.dk – den cadeau skal de nu have.

Flypenge.dk hjælper dig til at få godtgørelse

Hvis vi lige lægger frustrationerne lidt til side for en stund, så er der da så meget man kan lave i en lufthavn, mens man venter på både flypenge og et forsinket fly hjemad. Vi havde stadig nogle hundrede pund, som skulle brændes af, så det blev de på parfumer og en lækker skindtaske.

Alt i alt er det nu slet ikke så slemt at vente på EasyJet, så længe man har Flypenge.dk betryggende i ryggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *