Naturlig ansigtsbehandling på Frederiksberg

Naturlig ansigtsbehandling på Frederiksberg

I dag vil jeg gerne slå et slag for den naturlige og miljøvenlige ansigtsbehandling på Frederiksberg, som Revebel er leveringsdygtige i. Jeg havde fået en hel del penge til overs, efter jeg var holdt op med at ryge, så jeg tænkte, at de penge skulle bruges til at forskønne kroppen lidt. I denne omgang skulle det være en ansigtsbehandling på Frederiksberg, så jeg tog kontakt til Revebel for at høre, hvad de kunne tilbyde mig i den kategori.

Over telefonen fik jeg fat i en yderst kyndig og erfaren receptionist, som ud over receptionistopgaver havde indsigt i klinikkens udvalg af behandlinger. Derfor var det ikke svært for mig at få et overblik over, hvilke muligheder jeg havde, og hvilke valg jeg skulle foretage i forbindelse med min ansigtsbehandling på Frederiksberg.

Revebel sliber med diamanter for din skønheds skyld

Jeg valgte deres oxygen lift behandling med diamantslibning – den bruger Madonna nemlig også – så jeg tænkte, at jeg måtte være på rette spor. Hun ser jo ikke helt dårlig ud, når man tager hendes alder i betragtning, vel?

 Det var en yderst behagelig oplevelse og ansigtsbehandling på Frederiksberg, jeg modtog, da jeg mødte op hos Revebel den tirsdag formiddag. Jeg blev budt indenfor i dejlige, lyse lokaler, som duftede frisk og imødekommende, og jeg kom til med det samme, så der var ingen ventetid. Det er altid værd at bide mærke i.

Kosmetologen havde fuldstændig styr på, hvad hun lavede, så jeg følte mig i trygge hænder i forbindelse med min ansigtsbehandling på Frederiksberg. Under behandlingen talte vi både om stort og småt, og om behandlingens mange fordele, og ikke mindst, hvad jeg selv kunne gøre efter behandlingen.

Behandlingen foregik i forskellige tempi, men det bedste var nu, at jeg fra start kunne mærke forskel i huden – den ændrede karakter, og blev mere smidig og knapt så rynket. Til sidst fik jeg den skønneste olie masseret ind i huden, og det efterlod en liflig duft af friskhed og kølighed – lige, hvad jeg trængte til.

Store roser til Revebel for ansigtsbehandling på Frederiksberg

Efter denne dybdeborende ansigtsbehandling på Frederiksberg, har jeg kunnet klare mig med de traditionelle ansigtsbehandlinger på Frederiksberg, som Revebel selvfølgelig også tilbyder. Og husk, hos Revebel benytter de kun naturlige og miljørigtige produkter, så du kan være sikker på, at ingen cremer, lotioner eller olier er testet på dyr. Det er en faktor, som jeg lægger rigtig megen vægt på, så det håber jeg også, at I gør, når I vælger en ansigtsbehandling på Frederiksberg.

Derfor vil jeg gerne anbefale jer at svinge omkring Revebel og få jer en ansigtsbehandling på Frederiksberg. De er yderst professionelle og erfarne, og så er de rigtig søde og imødekommende.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *