Tidsbegrænset kontorleje er også en mulighed hos kontorhotel i Albertslund

Tidsbegrænset kontorleje er også en mulighed hos kontorhotel i Albertslund

Det er altid dejligt at blive klogere på gode tilbud, og det blev jeg heldigvis forleden, da jeg var på jagt efter midlertidige kontorlokaler til firmaet. Via internettet fandt jeg frem til et kontorhotel i Albertslund, som udlejer kontorlokaler til alle formål.

Jeg kontaktede derfor fluks Adeoos.dk for at høre, om det pågældende kontorhotel i Albertslund også var beregnet til udlejning af kontorlokaler på månedsbasis. Vi havde nemlig allerede nye kontorlokaler på hånden ved siden af restauranten – vi manglede bare husly for et par måneder i foråret.

Adeeoos.dk er behjælpelige med udlejning af alle typer kontorlokaler

Da jeg kontaktede Adeoos.dk, fik jeg en meget kyndig medarbejder i røret, og efter en ganske kort samtale reserverede medarbejderen resolut og med sikker hånd to styks kontorlokaler til os i deres kontorhotel i Albertslund. På den måde ville jeg være sikker på, at der var lokaler til os i den omtalte periode i det pågældende kontorhotel i Albertslund – også selv om vi eventuelt skulle fortryde vores reservation af lokaleleje.

Efter denne gode oplevelse og samtale fik jeg tilsendt en invitation fra Adeoos.dk om at komme ud og besigtige det omtalte kontorhotel i Albertslund sammen med mine medarbejdere. Man skal jo aldrig sige ja til noget, før man har set katten i sækken. Så vi arrangerede en lille ekskursion til det pågældende kontorhotel i Albertlund.

Og jeg bliver bare nødt til at tage hatten af for Adeoos.dk og deres koncept, for hold nu op, hvor var det et gennemført flot kontorhotel i Albertslund. Ud over flotte og moderne lokaler med ergonomisk korrekte kontormøbler, var der også masser af spændende services og ekstra firmatilbehør, som man kunne abonnere på som lejer. Vi var virkelig begejstret og duperet over forholdene.

Du får ikke en bedre arbejdsplads end i et kontorhotel i Albertslund

Efter to måneder i vores fantastiske kontorhotel har vi nu besluttet os for at blive. Vi har nemlig ikke lyst til at gå på kompromis med de fysiske rammer eller alle de mange frysegoder, som vi er tilbudt i vores dejlige kontorhotel i Albertslund.

Så har du behov for fantastiske arbejdsrammer, som giver dig og dine medarbejdere optimale arbejdsforhold, så kom ud og gør os med selskab i Adeoos.dks kontorhotel i Albertslund. Det kan vi virkelig varmt anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *