Kommer du forbi og ser vores nymalede restaurant?

Kommer du forbi og ser vores nymalede restaurant?

Hvad gør man, når man kender byens bedste malerfirma i Slagelse – man engagerer dem selvfølgelig til at male hele restauranten fra øverst til nederst, så man får lejlighed til at byde gæster og forretningsforbindelser inden for i en skinnende flot restaurant, når der skal holdes bogreception.

Som vi tidligere har nævnt, havde vi stor succes ved vores kulinariske bogreception i anledning af udgivelsen af vores seneste bind i Danmarks Egnsretter. Men vi ville gerne gøre lidt mere ud af det denne gang, så derfor engagerede vi Malerfirmaet Christensen, som er byens bedste malerfirma i Slagelse.

Malerfirma i Slagelse leverer til konkurrencedygtige priser

Vi havde tidligere benyttet det pågældende malerfirma i Slagelse til at få malet facaden, og det gjorde de så godt, at vi gemte deres telefonnummer, så vi altid kunne komme i kontakt med dem en anden gang. Og den anden gang blev påtrængende, da vi ville have frisket restaurantens interiør lidt op i forbindelse med vores stort anlagde bogreception.

Heldigvis var der plads i kalenderen til sådan en maleropgave hos malerfirma i Slagelse, så vi slog straks til. Det betød godt nok, at vi måtte revidere vores planlægning i forbindelse med receptionen, men det betød ganske lidt. Og det hensynsfulde malerfirma i Slagelse tog sågar også hensyn til vores arrangementsplaner, så de planlagde opgaverne helt efter vores skema uden at blikke med øjnene.

Vi vidste godt, at det pågældende malerfirma i Slagelse var meget fleksible, men vi havde dog ikke regnet med, at de ville udvise så megen forståelse for vores planlægning. Det var selvfølgelig dejligt at kunne arbejde samtidig med, at malerarbejdet stod på, og til vores store glæde kunne vi tilmed se, at det overhovedet ikke påvirkede resultatet. Malerfirmaet i Slagelse leverede virkelig et meget professionelt stykke arbejde i vores restaurant.

Malerfirmaet Christensen

Står du en dag og mangler et malerfirma i Slagelse, så vil vi klart anbefale dig at tage kontakt til Malerfirmaet Christensen i Slagelse. De leverer et godt og solidt malerarbejde og så kan du tilmed få lidt rabat, hvis du prutter lidt med dem om prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *