Lad blot barmobil.dk stå for drikkevarerne

Lad blot barmobil.dk stå for drikkevarerne

Der findes ikke noget bedre end tilfredse og købevenlige kunder og forretningsforbindelser, og redskabet er faktisk ganske simpelt: Introducer dem for lej en bar-konceptet. Som restauratører kendte vi ikke umiddelbart til konceptet, men vi faldt over en annonce fra barmobil.dk, og tænkte straks ud af boksen, da vi skulle holde bogreception i restauranten.

Vi var nemlig blevet brændt af, og modtog derfor ikke vores leverancer af øl, vin og spiritus som vanligt. Derfor var vi virkelig på den, da det gik op for os, at alle vores haner var tørlagte. Med to dage til vores bogreception, var vi derfor på den. Men barmobil.dk var ganske friske og tog handsken op, da vi kontaktede dem – en bogreception kunne de da også snildt klare at servere drinks til, så selvfølgelig ville de komme med deres lej en bar.

Lej en bar er et fantastisk koncept til arrangementer

Som aftalt kom de og stillede alt deres habengut op, og gik i gang med at blande drinks længe før de første gæster dukkede op. Det var egentlig meget rart for begge parter, for så kunne vi lige få os en snak om selve arrangementet, og vi kunne tillige blive dus med personalet fra barmobil.dk, før gæsterne kom.

Det gik op for os, at lej en bar er et ret nyt koncept, som er bygget op omkring alsidighed. Uanset hvilket arrangement de stiller op til, så skærer de konceptet til, så det passer til den enkelte begivenhed. Det er godt set og ikke mindst en hel nye måde at gribe sådanne drinksservices an på. Ydermere er det meget kundevenligt, og det kunne vi godt mærke, da først gæsterne blev budt på drinks og andre læskende drikke fra lej en bar.

Barmobil.dk reddede vores bogreception

Næste gang ved vi, hvor vi skal henvende os, når vi skal afholde et arrangement. Både vi og gæsterne til vores bogreception var meget tilfredse med de flydende dråber til arrangementet, og der kunne absolut ikke sættes en finger på barmobil.dk og deres indsats. De leverede klasse og mere til med en forrygende lej en bar.

Hvis du også gerne vil have lidt klasse og stil over dit næste arrangement, så kontakt barmobil.dk og bed dem om at sende lej en bar ud til dit arrangement. Lej en bar er i hvert fald et redskab, som vi vil benytte os langt mere af i fremtiden, når vi skal afholde arrangementer, for lej en bar var absolut et hit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *