Tryllekunstner – Forførelse, underholdning og showværdi samlet

Tryllekunstner – Forførelse, underholdning og showværdi samlet

Der findes mange forskellige slags underholdning, som du kan vælge til din næste arrangement. Forleden havde jeg besøg af en tryllekunstner, som både formår at underholde, trylle og inddrage publikum. Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige slags underholdning til mine fødselsdag, og må indrømme, indtil videre har jeg haft mest succes med at hyre en tryllekunstner. Jeg tror, det har noget at gøre med, at der ligesom findes foreskrifter for, hvordan et sådan trylleshow skal foregå, og det gør altså folk trygge. De ved nemlig, hvad der formmæssigt skal ske, og så er det så op til den enkelte tryllekunstner, hvilken dej der skal ned i formen.

Vanvittig dygtig tryllekunsner og performer
Bag tryllekunstner.dk gemmer performeren Peter Jakobsen sig, som er uddannet klovn og har bedrevet underholdninng indenfor trylleri i en lang årrække. Peter ankom til vores arrangement, og var i iført tryllekunstertøj i den stil, som alle de klassike regler foreskriver. Peter var god til at få publikum med sig allerede fra showets start, hvor han fortalte vittigheder og havde en god evne til at målrette sig gæsterne, der var tilstede. Selve trylleshowet havde en enorm høj kvalitet, hvor Peter viste både sin fingerfærdighed og evner som illusionist. Jeg har faktisk sjældent set så dygtig en tryllekunstner, og faktisk sad alle voksne godt tilbage i deres sæder – skudt til hjørnet i forundring. Og børnene i lokalet var selvfølgelig både solgt og tryllebundet.

Mine bedste anbefalinger – stor underholdningværdi
Jeg giver Peter mine bedste anbefalinger som tryllekunstner. Efter showet var gæsterne lagt ned i forundring over hans evner til både at trylle og underholde. Jeg har ikke oplevet så godt et anslag til en fest før. Man mærkede både hans erfaring, børnetække og så selvfølgelig hans store talent som tryllekunster. Tak for dejlig underholdning.[1] Link til: https://www.tryllekunstner.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *